top of page

Ontdek de gloednieuwe FeedingMaster Pro Shetlander Edition

Ontdek de gloednieuwe FeedingMaster Pro Shetlander Edition - speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Shetland pony's en andere kleinere rassen met een schofthoogte tot max 1.20m. 
 

Specifieke genetische eigenschappen die ooit hebben bijgedragen aan het floreren van Shetlandpony's in hun Schotse thuisland, kunnen nu gezondheidsuitdagingen opleveren wanneer deze pony's worden gehouden in andere omstandigheden. Als gevolg daarvan hebben deze kleine paardjes zorgvuldige begeleiding nodig om hun welzijn te waarborgen en gezondheidsproblemen te voorkomen, vaak geconfronteerd met moeilijkheden zoals hoefbevangenheid en overgewicht als gevolg van rijk gras en hooi. Als antwoord op deze uitdagingen biedt onze speciale editie een op maat gemaakte oplossing die is ontworpen om aan hun unieke behoeften te voldoen.

 

De FeedingMaster Pro Shetlander Editie verdeelt de dagelijkse hoeveelheid hooi in honderden kleine porties, waardoor het natuurlijke graas-gedrag wordt nagebootst en de spijsvertering van pony's actief blijft. Met de instelbare ruwvoerdosering kunnen eigenaren moeiteloos zorgen voor de optimale hoeveelheid hooi. Of je pony nu individueel staat of in een groep, deze FeedingMaster Pro Shetlander Edition past perfect in de stal, paddock of op een track. Alle specificaties van de Shetlander Edition zijn hier te bekijken.

Geen zorgen meer over haasten naar de stal en risico's op overgewicht met alle gevolgen van dien - met de FeedingMaster Pro Shetlander Editie kunnen eigenaren met een gerust hart genieten van gezonde, tevreden pony's. Investeer in het welzijn van je Shetlander of andere pony's en ontdek de ultieme oplossing voor hun voedingsbehoeften.

FeedingMaster Pro Shetlander Limited Pink Edition

Voor diegene die iets speciaals op stal voor hun kleine viervoeter zoeken is er een beperkte serie gemaakt in roze!

bottom of page