top of page

Ambassadeur programma

De afgelopen jaren hebben we enorm veel reacties gehad van enthousiaste gebruikers van onze producten. En wat nog mooier is: we hebben ook veel nieuwe klanten welkom mogen heten die door deze enthousiaste gebruikers naar ons doorgestuurd zijn. En dat is uiteindelijk het mooiste compliment wat we hebben mogen ontvangen! 

Naast het ontwikkelen van innovatieve producten hebben we dan ook besloten ons reclame en verkoopkanaal innovatief op te zetten. In het kort: iedereen die onze producten gebruikt kan en mag deze verkopen en krijgt per verkochte product een vergoeding.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als je de BeddingMaster of FeedingMaster gebruikt en je bent hier enorm enthousiast over dan ben je eigenlijk dus al onze ambassadeur. Immers, je zal je enthousiasme delen met je vrienden of kennissen in de paarden wereld. Wellicht laat je deze zien aan mensen in je buurt of op stal. Als uiteindelijk dat resulteert in een bestelling dan heb jij dit voor ons mogelijk gemaakt en vinden we dat jij daarvoor vergoed mag worden. Om het voor je klanten extra aantrekkelijk te maken krijgen zij ook nog een korting op onze producten als ze bij de bestelling aangeven dat jij hun ambassadeur was.

Hoe wordt je ambassadeur?

Als je ambassadeur wilt worden kun je ons een e-mail sturen met het verzoek om ambassadeur te worden. Van ons ontvang je dan een ambassadeurs code die je mag delen met mensen als je over de BeddingMaster of FeedingMaster praat. Deze code kan vervolgens door hun worden gebruikt tijdens het bestellen. Dit geeft direct een korting van 25 eur inc BTW per FeedingMaster en 50 eur inc BTW per BeddingMaster in de bestelling. Daarna boeken wij vervolgens ook 25 eur inc BTW per FeedingMaster of 50 eur inc BTW per BeddingMaster op jouw rekening welke je gebruikt hebt bij jouw bestelling!

Demo's

Wij krijgen ook veel vragen van mogelijke klanten of ze de BeddingMaster of FeedingMaster ergens kunnen zien. Iedereen is altijd welkom in onze eigen stallen, maar soms is het praktischer om ergens bij iemand in de buurt even te kijken. In dat geval nemen we eerst contact met jou op om te vragen of je daar aan wilt meewerken. Als je dat goed vindt dan brengen we je als ambassadeur in contact met deze mogelijk klant, natuurlijk deel jij na de demo dan je ambassadeurs code!

bottom of page