top of page

Kwaliteit is betrouwbaarheid

De meeste FeedingMasters bieden elke 5 tot 10 minuten ruwvoer aan. Gemiddeld zo'n 5 tot 10 keer per uur, 200 keer per dag en in totaal 70.000 keer per jaar. Bij een levensduur van 10 jaar wordt er dus tussen de 500.000 en 1.000.000 keer ruwvoer aangeboden door een FeedingMaster. Dit is alleen mogelijk als de kwaliteit van elk onderdeel optimaal is en de assemblage op de juiste manier gebeurt.

Bij een BeddingMaster is de uitdaging anders. Door trillen gaat alles kapot en trillen is wat een BeddingMaster juist moet doen. De constructie is zo opgezet dat de trillende delen uiterst licht van gewicht zijn, alle andere delen zijn extra verzwaard. Hierdoor kunnen de trillende delen meebewegen en wordt voorkomen dat er scheurtjes ontstaan. Daarnaast is de hele BeddingMaster gemaakt van materialen welke niet roesten, ook niet als deze in contact komen met vocht (urine) en mest.

Om de kwaliteit te waarborgen worden al onze producten in Nederland ontwikkeld en volledig in Nederland geproduceerd.  Alle onderdelen worden voor montage getest en na het assembleren draaien de producten een stevige duurtest voordat ze worden uitgeleverd.

Volledige (sloop) garantie

Naast de kwaliteit van onderdelen en assemblage is de FeedingMaster ook zo ontwikkeld dat je paard de FeedingMaster niet kapot kan krijgen. In de eerste weken van gebruik is je paard gestrest (lees hier waarom) en zal je paard zijn frustratie op de FeedingMaster afreageren. Na ongeveer 2 weken komt je paard tot rust omdat hij continue kan eten, de FeedingMaster wordt dan zijn beste vriend. Alle onderdelen van de FeedingMaster zijn zo ontwikkeld dat er 2.000 kg aan gewicht op of tegenaan gezet kan worden zonder functionele schade. Standaard geven we op al onze producten één jaar garantie op onderdelen die defect raken. Bij de FeedingMaster gaan we een stapje verder dan de onderdelen, daar geven we één jaar volledige sloopgarantie! Alles wat functioneel kapot gaat wordt zonder discussie vervangen.

Service

Het gebeurt niet vaak, maar helaas raken bewegende onderdelen en elektronica soms defect. Met een auto ga je naar een garage, met een FeedingMaster welke aan de muur is vastgezet is dat lastig. Ook een BeddingMaster past niet in elke auto. Een service monteur laten langskomen voor reparatie kost al snel de nodige euro's. Ook op het punt van service hebben we een innovatieve  oplossing gevonden. In onze producten zijn er een beperkt aantal onderdelen welke defect kunnen raken. Als dit gebeurt dan kun je per e-mail contact met ons opnemen en we bepalen dan samen welk onderdeel vervangen dient te worden. Dit onderdeel voorzien van een montage handleiding sturen we vervolgens met een koerier naar je toe zodat je zelf dit onderdeel kan vervangen. En dat is heel gemakkelijk te doen, als je een IKEA kastje in elkaar kan zetten dan kan je onze producten ook repareren! Als de storing in de garantie periode dan worden de onderdelen gratis verstuurd, buiten de garantie zijn de kosten beperkt tot de kosten van de onderdelen en het verzenden. Overigens kun je altijd contact met ons opnemen als je moeite hebt met de reparatie zodat we met je mee kunnen kijken. Ook is het mogelijk om op afspraak in onze werkplaats langs te komen, dan monteren wij kosteloos de onderdelen voor je!

bottom of page