FeedingMaster Persoonlijke verhalen & reviews

FeedingMaster: tevreden paard, tevreden mens!

Van Jasmijn ontvingen we onderstaande mooie review over de FeedingMaster.  Jasmijn kan nu 3,5 a 4 kg ruwvoer middels honderden voerbeurten doseren over 24 uur. Precies goed voor een koudbloed paard zoals de IJslander. Zoals te zien is op de foto's kan een FeedingMaster ook prima buiten onder een afdak geïnstalleerd worden. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. 

Lees meer »

Nooit zonder ruwvoer én goed op gewicht

Van Rosalie de Kruijf hebben we een gedetailleerde review ontvangen, waarvoor onze dank. Rosalie heeft hierin ook haar zoektocht naar een ruwvoersysteem in beschreven en legt uit waarom ze voor de FeedingMaster heeft gekozen.

Lees meer »

FeedingMaster review: Diva kan weer de wei op!

Van Marguerita Fidder, eigenaresse van Diva, ontvingen we onderstaande review over de FeedingMaster. We zijn blij dat Diva dankzij de  ondersteuning die de FeedingMaster geeft aan haar spijsvertering, nu weer de wei op kan. Hartelijk dank aan Marguerita voor deze mooie review.

Lees meer »

FeedingMaster: Het systeem werkt voortreffelijk, perfect te doseren.

Na diverse keren met Rick gesproken te hebben over de eventuele aanschaf van FeedingMasters voor zijn Friese paarden heeft Rick maar liefst drie FeedingMasters aangeschaft voor zijn paarden.  Van Rick hebben wij deze uitgebreide review ontvangen. We wensen Rick en zijn prachtige Friese paarden nog veel plezier toe met de FeedingMasters.

Lees meer »

Review FeedingMaster: Een gezond gewicht

De FeedingMaster is ontwikkeld om de natuurlijke voedselopname van uw paard zo goed mogelijk na te bootsen en om gedurende de periode dat uw paard op stal staat deze zo rustig en zo constant mogelijk voeding aan te bieden. Immers de maag en darmen van uw paard zijn er op gericht om 24 uur per dag continue actief te zijn.  Een lege maag is tevens een pijnlijke aangelegenheid voor uw paard aangezien de paardenmaag continue maagzuur aanmaakt.  We merken dat veel klanten de FeedingMaster ook aanschaffen om hun paarden op een gezond gewicht te krijgen en te houden. Er zijn immers voldoende paarden die van onbeperkt ruwvoer te dik worden. Bijgaand het verhaal van Jorine van Living Aroha.

Lees meer »

Review FeedingMaster IJslander Editie

Begin dit jaar hebben wij op verzoek van Arja en haar man Roel een speciale versie van de FeedingMaster voor IJslandse Paarden ontwikkeld. Het hoe en waarom is te lezen in bijgaand artikel. Destijds hebben we de FeedingMasters geleverd voor de stal en in juni mochten wij ook FeedingMasters leveren voor de paddock. Wij zijn trots op het in ons gestelde vertrouwen. Tijd voor een review dus, geschreven door Arja zelf.

Lees meer »

Het verhaal van een Engelse Volbloed

Evelien heeft destijds met ons contact op genomen om te kijken of de FeedingMaster een oplossing kon zijn voor haar Engelse volbloed vanwege zijn onrust. Na een demo bij ons op stal was zij overtuigd en heeft zij inmiddels 2 maanden een FeedingMaster op stal en een tevreden paard dat zijn rust gevonden heeft. We zijn dankbaar dat wij haar verhaal in haar eigen woorden mogen delen met jullie. 

Lees meer »