top of page
  • Foto van schrijverJanine

Valetudo Horse Products introduceert de FeedingMaster Pro Shetlander Edition

Welkom bij de volgende stap in paardenvoeding met onze nieuwste innovatie: de FeedingMaster Pro Shetlander Editie. Naast onze welbekende FeedingMaster Pro-oplossingen voor paarden en grotere ponyrassen, introduceren we met enthousiasme deze gespecialiseerde editie die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van Shetlandpony's en andere kleine rassen met een schofthoogte tot 1,20m.


FeedingMaster Pro Shetlander Edition
FeedingMaster Pro Shetlander Edition

De FeedingMaster Pro Shetlander Editie is een game-changer, die de dagelijkse hooi-inname verdeelt in honderden kleine porties om natuurlijk graaggedrag na te bootsen. Met aanpasbare ruwvoerdosering hebben eigenaren de mogelijkheid om moeiteloos de optimale hoeveelheid hooi aan te passen. Of je pony nu alleen staat of sociaal is in een groep, de FeedingMaster Pro ShetlandPony Editie integreert naadloos in verschillende omgevingen - of het nu de stal, paddock of een track is. Voor een uitgebreide blik op alle specificaties, ontdek je de FeedingMaster ShetlandPony Editie hier.


Zeg Vaarwel tegen Zorgen

Geen stress meer over haasten naar de stal of de dreigende risico's van overgewicht en de bijbehorende gevolgen. Met de FeedingMaster Pro Shetlander Editie kun je vol vertrouwen genieten van het plezier van gezonde, tevreden pony's.


Investeer in het geluk van jouw Shetlander of andere kleine pony's tot een hoogte van 1,20 m. De FeedingMaster Pro Shetlander Editie is dé ultieme oplossing voor hun voedingsbehoeften, zodat ze de zorg krijgen die ze verdienen.


FeedingMaster Pro Shetlander Limited Pink Edition

FeedingMaster Pro Shetlander Limited Pink Edition
FeedingMaster Pro Shetlander Limited Pink Edition

Voor degenen die iets echt speciaals willen voor hun kleine viervoetige metgezellen, introduceren we de gelimiteerde serie in roze! De FeedingMaster Pro Shetlander Limited Pink Edition voegt een vleugje flair toe aan functionaliteit.


Tot Slot Shetlandpony's, ooit bloeiend in hun Schotse thuisland, worden geconfronteerd met unieke gezondheidsuitdagingen in onze omgeving vanwege bepaalde genetische kenmerken. Onze

speciale editie erkent deze uitdagingen en biedt een op maat gemaakte oplossing die is ontworpen om aan hun unieke behoeften te voldoen.


Bij Valetudo Horse Products zetten we ons in voor het leveren van geavanceerde oplossingen voor het welzijn van jouw geliefde pony’s. Kies de FeedingMaster Pro ShetlanderEditie voor een gelukkige en gezonde toekomst voor jouw pony.


Ontdek meer over onze FeedingMaster Pro Shetlander Edition en Limited Pink Edition hier.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page