top of page
  • Foto van schrijverJanine

FeedingMaster: tevreden paard, tevreden mens!

Bijgewerkt op: 14 sep. 2023

Van Jasmijn ontvingen we onderstaande mooie review over de FeedingMaster. Jasmijn kan nu 3,5 a 4 kg ruwvoer middels honderden voerbeurten doseren over 24 uur. Precies goed voor een koudbloed paard zoals de IJslander. Zoals te zien is op de foto's kan een FeedingMaster ook prima buiten onder een afdak geïnstalleerd worden. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring.


November 2021, review FeedingMaster door Jasmijn

De IJslander van Jasmijn met de FeedingMaster IJslander Editie

Na de demonstratie van paard Fleur en de uitgebreide uitleg van Jan van Valetudo Horse Products B.V. waren wij verkocht, dit is wat wij zochten! Van vier keer per dag in de weer met hooi netten vullen naar één keer per dag de feedingmaster vullen.

De eerste week vond ikzelf spannend, eet onze IJslander wel genoeg en gaat hij er echt wel aan wennen? Het overleg met Jan hierover was prettig en snel waardoor we samen de juiste instellingen van de feedingmaster voor onze IJslander al snel had gevonden én daarbij mijn twijfels verdwenen.

Onze IJslander kan nu op zijn gemakje de hele dag en nacht kleine beetjes eten, zonder te overvoeden. Iets wat we met de hooinetten niet voor elkaar kregen.

Tevreden paard, tevreden mens!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page