Valetudo Horse Products B.V. is ontstaan uit de combinatie van liefde voor paarden, hun welzijn, liefde voor techniek en product ontwikkeling. Ons doel is om de meest innovatieve producten te ontwikkelen ter bevordering van het welzijn voor paarden en hun eigenaar.

 

Inmiddels is het team van Valetudo Horse Products BV sterk groeiende. Naast de oprichters Jan en Janine zijn er de nodige partners bij betrokken om de producten te produceren. Jan zorgt voor de ontwikkeling van de technologie zoals de mechanica, de elektronica en de software. Janine zorgt voor de marketing zoals de website en sociale media. Zowel Jan als Janine hebben een achtergrond in internationaal project management, start-ups en industrialisatie. Hun kennis en netwerk komen goed van pas om de ambities van Valetudo Horse Products B.V. vorm te geven.

 

Partners zorgen voor de productie van onderdelen, elektronica, het aflassen, verzinken, poedercoaten en assembleren. Productie van onderdelen vindt met name in Nederland plaats, maar er worden ook onderdelen en sub-assemblages in China geproduceerd. De eind assemblage vindt volledig plaatst in Nederland, ook het uitvoeren van de duurtest, kwaliteitscontrole en de logistiek. 

 

Jan

Jan in zijn werkplaats

 

Jan

Janine met haar coachpaard