top of page
  • Foto van schrijverJanine

We zijn niet thuis, wie voert de paarden?

Oppas

We zijn vaak thuis, want we zijn graag thuis bij onze dieren, maar toch ontkom je er niet aan, je moet wel eens op stap. Een afspraak is nooit definitief bij ons, dat is het pas als we oppas hebben. Een oppas voor de paarden, want ja, de paarden moeten wel gevoerd worden anders staan ze in het maagzuur.


De FeedingMaster voert de paarden

Oppas hebben we niet meer nodig! We kunnen met een gerust hart van huis als de paarden op stal staan. Ze hebben een FeedingMaster!

Als de paarden van de weide komen hebben ze genoeg ruwvoer voor 24 uur. Dus we kunnen zorgeloos op pad. We hoeven geen buren of vrienden meer vragen om te paarden te komen voeren of een betaalde oppas te regelen. Tijdens feestdagen zijn we niet de eerste die opstaan om te vertrekken naar huis of die tussendoor naar huis rijden om de paarden te voeren, onze paarden zijn voorzien.

Uiteraard blijven we een oogje in het zeil houden, maken we nog steeds een avondronde om te kijken of alles goed is, maar of dat nu om 11 uur of 2 uur s'nachts is, dat maakt niet meer uit.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page