top of page
  • Foto van schrijverJanine

Innovatie in het uitmesten van paardenstallen

Bijgewerkt op: 5 sep. 2023

Valetudo Horse Products is ontstaan uit liefde voor paarden en hun welzijn in combinatie met liefde voor techniek en innovatie. Na jaren paardenstallen uitmesten op de traditionele handmatige manier, werden we deze tijdrovende vieze dagelijkse klus best wel beu. Het welzijn van onze paarden is echter heel belangrijk voor ons, dus een schone stal is een absolute must. Alleen liever wel simpel en snel een schone stal.


Innovatie in de paardenstal

Tijd voor iets anders dus, tijd voor innovatie in de paardenstal. Dit moet anders kunnen, sneller, schoner, goedkoper. Vanaf dat moment was het voor ons niet meer alleen zwoegen met het uitmesten van paardenstallen maar ook achter de PC en in de werkplaats. De BeddingMaster werd geboren.


Prototype

Zo kwam er het ene prototype na het andere de stal in, steeds weer verbeterd en veranderd, totdat de huidige versie van de BeddingMaster 1,5 jaar geleden zijn intrede deed in Valetudo Stables. Sindsdien is paardenstallen uitmesten een fluitje van een cent.


BeddingMaster bespaart tijd en kosten

Met de BeddingMaster maak je snel en simpel de stal schoon. Paardenmest ligt bijna altijd op een dikke laag mooi vers strooisel. De machine zeeft de paardenmest uit het strooisel en doet daarmee het zware werk voor je. Hierdoor bespaar je tijd en kosten op strooisel.


BeddingMaster Promo

We nodigen je uit om kennis te maken met de BeddingMaster in bijgaand promotiefilmpje. Op dit moment wordt de BeddingMaster op aanvraag gemaakt.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page