top of page
  • Foto van schrijverJanine

FeedingMaster review: Diva kan weer de wei op!

Bijgewerkt op: 8 sep. 2023

Van Marguerita Fidder, eigenaresse van Diva, ontvingen we onderstaande review over de FeedingMaster. We zijn blij dat Diva dankzij de ondersteuning die de FeedingMaster geeft aan haar spijsvertering, nu weer de wei op kan. Hartelijk dank aan Marguerita voor deze mooie review.


Juni 2021, review FeedingMaster door Marguerita Fidder Na 2,5 jaar tobben met de gezondheid van Diva was ik er eindelijk er achter gekomen dat het maagzuur het probleem was. Diva had vaak vage koliek klachten. Ik dacht dat dit door het gras eten kwam. Maar ook zonder gras eten door weersverandering kon ze zomaar ineens koliek krijgen. Ook met rijden niet voorwaarts, tegen het been. Destijds dacht ik dat dit kwam omdat toen ik haar kocht er niets meer met haar werd gedaan. Diverse supplementen behandelingen geprobeerd maar het werkte kortdurend. Even heb ik overwogen haar te verkopen als fokmerrie omdat ik radeloos was en de vinger er niet op kon leggen. Tot een dierenarts mij attendeerde dat de maag het probleem was. Ondanks dat ze er fantastisch uit zag met haar glimmende appeltjes vacht zat dat er toch achter. Eerst begonnen met een natuurlijk maagsupplement. Dat verbeterde al iets maar met rijden kwam ze toch nog terug. Vijf weken geleden gestart met de FeedingMaster. Ik merkte met 2 dagen al verschil! Met het been geven niet meer narrig, zelfs nu weleens te voorwaarts in het bos. Ondanks dat ik overdag 7 keer ruwvoer gaf was dit toch niet voldoende. Het geeft rust dat ik 1 keer per dag hooi bijvul en dat ze 24 uur gedoseerd eten krijgt. Diva staat ook veel tevredener op stal. Maar ook niet onbelangrijk: ze staat ook naast de paddock weer op het gras!


Diva kan weer de wei op!

Diva met de FeedingMaster

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page