Nieuws

FeedingMaster: tevreden paard, tevreden mens!

Van Jasmijn ontvingen we onderstaande mooie review over de FeedingMaster.  Jasmijn kan nu 3,5 a 4 kg ruwvoer middels honderden voerbeurten doseren over 24 uur. Precies goed voor een koudbloed paard zoals de IJslander. Zoals te zien is op de foto's kan een FeedingMaster ook prima buiten onder een afdak geïnstalleerd worden. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. 

Lees meer »

Nooit zonder ruwvoer én goed op gewicht

Van Rosalie de Kruijf hebben we een gedetailleerde review ontvangen, waarvoor onze dank. Rosalie heeft hierin ook haar zoektocht naar een ruwvoersysteem in beschreven en legt uit waarom ze voor de FeedingMaster heeft gekozen.

Lees meer »

FeedingMaster review: Diva kan weer de wei op!

Van Marguerita Fidder, eigenaresse van Diva, ontvingen we onderstaande review over de FeedingMaster. We zijn blij dat Diva dankzij de  ondersteuning die de FeedingMaster geeft aan haar spijsvertering, nu weer de wei op kan. Hartelijk dank aan Marguerita voor deze mooie review.

Lees meer »

Kerstactie!

Gedurende december hebben we een leuke kortingsactie op de FeedingMaster.  Welk paard krijgt dit kado in zijn of haar stal als aanvulling op de dagelijkse weidegang?

Lees meer »