FeedingMaster IJslander editie op verzoek van meermalen Nederlands kampioene IJslandse Paardensport

Gepubliceerd op 5 maart 2020 om 12:29

Valetudo Horse Products had de eer om de eerste vijf stuks FeedingMaster IJslander Editie af te mogen leveren bij Arja Schuurmans.

 

Deze speciale versie is ontwikkeld op verzoek van Arja en haar man Roel om tegemoet te komen aan het zeer sobere voerbeleid wat IJslandse Paarden nodig hebben. Kenmerkend  is dat de spijsvertering van deze sobere rassen het maximale uit de voeding haalt, waardoor ze snel dik kunnen worden. 

 

Arja rijdt haar paarden met veel plezier en succes in de internationale top. Het welzijn van haar paarden staat voorop en een van de speerpunten is het voerbeleid. Met de nieuwe FeedingMaster IJslander Editie kan ze haar toppers continue van een kleine hoeveelheid ruwvoer voorzien.  Dit is mogelijk gemaakt door de FeedingMaster  te voorzien van speciale software die het sobere rantsoen over 24  uur kan verdelen zonder dat de maag leeg raakt. 

Meermalen Nederlands kampioene Arja Schuurmans

Wij willen Arja en Roel heel hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hun veel succes en geluk toe met hun paarden.

 

We zijn erg blij met de feedback van Arja: 

"Voederautomaten bevallen in elk geval heel goed!!"


«   »