FeedingMaster positief ontvangen op social media

Gepubliceerd op 20 januari 2020 om 18:16

Het is altijd spannend, een nieuw product lanceren. Welke reacties geeft men? Hoe wordt jouw product, waar je jaren aan gewerkt hebt, ontvangen? Een product wat je met hart en ziel gemaakt hebt in het belang van je eigen paarden. Een product wat in je eigen stal ,Valetudo Stables zo goed en stabiel draait dat je het wereld kenbaar maakt . Ons inmiddels gepatenteerde voersysteem is nu ook beschikbaar voor jou paard. Welkom in de stal van de toekomst.

Reacties op social media

We hebben hele leuke reacties op onze promo video ontvangen. Twee van deze leuke reacties willen we jullie niet onthouden!

 

We zijn trots dat onze vaste voerleverancier Pavo onze promotievideo heeft gedeeld op hun Facebook pagina. 

vava

Een prachtige reactie op Facebook van paardeneigenaresse
Arianne Iking

"Ik vind het een prachtsysteem. Ongeacht of je stroom op stal hebt of niet. Het metalen rooster, waar sommigen over vallen ziet er prima uit. Een paard pakt hooi met zijn lippen, niet met de tanden. Paarden die wel eens op metaal bijten of schuren, kunnen dat ook op waterbak of onderdeur doen. Wij hebben ook (nog) geen stroom op stal. Dit is een mooi en revolutionair systeem en gelukkig zijn er wel steeds meer stallen waar dit wel tot de mogelijkheden behoord. We zijn de afgelopen decennia al een eind gekomen. Van pony's op de manege die in een stand stonden, naar stalling waar aandacht is voor ruimte, licht en nu dus ook automatische voersytemen. Chapeau."

FAQ pagina

Naast de leuke reacties hebben we ook vragen gehad en een aantal kritische opmerkingen. Het is ook onmogelijk om alles te laten zien in een korte promotievideo. Waar mogelijk hebben we vragen direct beantwoord. Er komt een FAQ pagina beschikbaar op onze website waar we deze vragen zullen beantwoorden.

Dank jullie wel

Wij willen iedereen bedanken voor alle reacties op onze promotievideo. De eerste FeedingMasters zijn inmiddels in productie! 


«   »